Rommeekipage i Norge den 12 juni
Hannah Gustavsson åkte till Norge med sin Måntorps Quatro och tog en fin hedrande seger i Oslo Grand prix på nya rekordet 2.06.
Undra hur denna säsong ska sluta för Hannah och Quatro.
Stort GRATTIS till hela Familjen
Rommeekipage på Eskilstuna den 12 juni
Lopp 1 i monteloppet blev Glorias Lucern 6:a med sin ryttare Linnea Tysklind och Oliver Pascal och Cassandra Herrmann blev oplacerade. Lopp 3 tog Nordanåkers Egon en fin 2.a plats med Lina Björk i sulkyn med nya rekordet 2.56.5. Allgunnens Istvan och Alicia Boberg tog en 5:e plats med nya rekordet 3.09.9. H.G. Eric Saade med Palina Palm tog en 6:e plats och även de fick nytt rekord på 3.10.2. Lopp 4 blev Torpets Alma 5:a med Mikaela Bergström i sulkyn. Lopp 5 blev Ascot II och Cassandra Herrmann tog en 4:de plats före Nemo II som blev 5:a med sin kusk Lina Björk. Mad Max och Michelle Johansson tog en 7:de plats. I lopp 9 tog Wincent Wega en fin seger på nya rekordet på 2.38.7 med Palina Palm i sulkyn. Gransjöns Roxanna blev 3:a med Alicia Boberg och Hugo III blev oplacerad med Michelle Johansson. Lopp 10 blev Stubbs Poison oplacerad med lina Björk. Lopp 11 Tog Palina Palm en fin seger med sin Jack Sparrow. Lopp 12 blev Hugo III och Michelle Johansson oplacerade. Lopp 13 blev B.B.S. Trogen 2:a med nytt rekord på 2.17.5 med Elin Svärd i sulkyn. Stubbs Poison och Lina Björk tog en 7:de plats. 
Stort GRATTIS till segrar, alla prisplacerade, 
nya rekord och övriga startande.
Resultat
Rommeekipage på Eskilstuna den 10 juni med autokväll
Lopp 1 i monteloppet startade Mad Max med Michelle Johansson och de tog en fin 4:de plats. Lopp 3 tog H.G. Eric Saade en fin 3:de plats med Palina Palm i sulkyn på nya rekordet 2.57.4. Allgunnen Istvan och Alicia Boberg blev oplacerade men fick med sig ett nytt rekord på 3.19.5. Lopp 4 blev Torpets Alma 4:a med nytt rekord på 2.21.2 med sin kusk Mikaela Bergström. Lopp 5 blev Walle Wärsting oplacerad med Ella Halvarsson i sulkyn på nya rekordet 3.34.4. I lopp 6 tar B.B.S. Trogen sin första seger i år med sin kusk Elin Svärd på det nya rekordet 2.16.2. Lopp 7 blev Jack Sparrow och Palina Palm oplacerde och Gransjöns Kandy och Alicia Boberg hade inte riktigt koll på hovarna och blev diskade. Lopp 9 tog Sjöbrisen Dunder en fin 2:a plats med Alicia Boberg i Sulkyn på det nya rekordet 2.28.6. Lopp 11 tog Wincent Wega och Palina Palm en fin seger och Gransjöns Roxanna och Alicia Boberg blev oplacerade. I lopp 13 tog Allgunnens Fanta en 4:de plats med Sofie Unger i sulkyn.
Stort GRATTIS till segrar, alla prisplacerade, 
nya rekord och övriga startande.
Resultat
Patrik Fernlunds lopp på Romme den 10 juni
Det kördes ett insprängt lopp på Romme med stortravet. Det blev en lätt seger för hagmyrens Katrinebergs Pardon med Martina Gilljam i sulkyn på de nya rekordet 2.02.4 före Rosenhälls Mawerik och Felicia Örnell från Rättvik. Sen vart de hårdre om de andra placeringarna. 3:de platsen gick till Gävles Athena Trot och Ida Strömbäck och 4:de platsen gick till Rommes Kumara och Elin Persson.  Notarie - MalinOlsson-Blom, Bergas Flisa - Josefine Johansson och Never Stop - Malin Lindqvist blev oplacerade.
Stort GRATTIS till segern, alla prisplacerade, 
nya rekord och övriga startande.
Resultat
Rommeekipage på Bergsåker 5 juni
Lopp 2 i monteloppet tog Mad Max en fin 2:a plats med sin ryttare Michelle Johansson. Destiny Cromnow tog en 6:e plats med lånade ponnyn Bonita III. I lopp 5 Tog H.G. Loreen en fin seger med sin kusk Hannah Gustavsson. Lopp 7 blev Zahlma 3:a med nytt rekord på 2.01.0 med Hannah Gustavsson i sulkyn. Hugo III startade i lopp 8 och 12 med sin kusk Michelle Johansson där de blev oplacerade i båda loppen. Kvalloppet för Kat B hade Romina och Hilda Zetterqvist som klarade kvalet på fina tiden 2.20.9.
Stort GRATTIS till segern, alla prisplacerade, 
nya rekord och övriga startande.
Resultat
Rommeekipage på Gävle 4 juni
Från Romme hade vi Pros Minolta till start i Gävle lilla pris med Rättvikskusken Sofie Unger i sulkyn. De tog en fin 4:de plats.
Stort GRATTIS till eran fina placering. 
Resultat
Elitloppet på Solvalla 28 maj
Hannah Gustavsson startade i minielitloppet med sin 5-årige Måntorps Quatro som var yngst bland de startande ponnyerna. De tog en fin hedrande 2:a plats med ett nytt rekord på 2.08.8.
Stort GRATTIS till Hannah, Måntorps Quatro och alla omkring dem.
Resultat
Rommeekipage på Ammeråtravet
I lopp 4 Körde Hannah Gustavsson östersundsponnyn Maximilian IV och de blev oplacerade. Lopp 9 tog Zahlma en seger på nya rekordet 2.02.5 med Hannah Gustavsson i sulkyn.
Stort Grattis till segern och nya rekordet.
Resultat
Den 20 maj kördes det inspräng lopp på Rommetravet
Här segrade Rommeponnyn Allgunnens Fanta med Rättvikskusken
Sofie Unger i sulkyn på nya rekordet 2.13.1 på tung bana i regnet. 
2:a platsen tog Nikita Trot med Sara Wartenberg. Wilda Wilma
med Saga Axelsson i sulkyn tog en 5:e plats. Batens C.H. hade debuterande kusken Ronja Wahlund i sulkyn som blev oplacerade. 
Never Stop och Malin LIndqvist ville trava fortare än va benen
kunde och blev tyvärr diskade.
Stort GRATTIS till segern och nya rekordet och era fina placeringar.
Resultat
Rommeekipage på Lindesberg den 15 maj
Lopp 21 tog Bonfire med Emeli Eriksson i Sulkyn en fin 2:a plats. Ascot II med Cassandra Herrmann blev oplacerade. Rågsvedens Jacala med Wilma Bergström och Mimas Disney med Elin Persson hade tyvärr hittat galoppskorna denna dag och blev diskade. I lopp 22 tog Kumara en 6:e plats med Elin Persson och Never Stop med Malin Lindqvist blev oplacerade.
Stort GRATTIS till era placeringar och bra kämpat allihopa.
Resultat
Fotograf Therese Bjurman Fotograf Therese Bjurman
Rommeekipaige i Danmark den 15 maj
Hannah Gustavsson drog iväg till Danmark och körde lopp i Copenhagen Cup med sin Måntorps Quatro där de segrade på fina 
tiden på 2.14.5.
Stort GRATTIS till Segern.
Felicia III med Linnea Tysklind i sadel från detuten i monteloppet. Fotograf Charlotta Tysklind. Felicia III med Linnea Tysklind i sadel från detuten i monteloppet. Fotograf Charlotta Tysklind.
Rommeekipaige på Solvalla den 14 maj
Lopp 1 tog Hugo III med  Michelle Johansson i sulkyn en fin 2:a plats. I lopp 3 var de monte. Mad Max med Michelle Johansson i sadeln tog en fin 3:de plats. Felicia III med Linnea Tysklind tog en 5:e plats redan i deras debutstart i monte. Lopp 4 hade vi Torpets Alma och Mikaela Bergström som tog en en 6:e plats. Wilda Blixtra med Saga Axelsson i sulkyn blev oplacerade i årsdebuten. I lopp 5 Tog Sjöbrisens Dunder och Alicia Boberg en fin 3:e plats. Trolleby Melon med Michelle Johansson blev oplacerade. Lopp 6 tog Alicia Boberg en till 3:e plats men med Gransjöns Roxanna. Tyvärr hittade Gransjöns Kandy och Palina Palm galoppskorna och blev diskade. I lopp 8 Här tog Sjöbrisens Dunder en seger med Alicia Boberg i sulkyn. 3:a blev Mad Max och Michelle Johansson Lopp 9 här togTsara sin tredje raka seger och med nytt rekord igen på 1.55.5 med Malin Westman i sulkyn. Lopp 11 tog Jack Sparrow och Palina Palm en fin 2:a plats medans  Gransjöns Kandy med Alicia Boberg och Hugo III med Michelle Johansson hittade galoppskorna och blev tyvärr diskade. Lopp 13 Nordanåkers Egon och Emeli Eriksson ville trava fortare än va benen kunde så galoppskorna kom fram i detta lopp för dom.
Stort GRATTIS till segrarna alla prisplacerade
nya rekord och övriga startande.
Resultat
Rommeekipaige på Umåker den 7 maj
Hannah Gustavsson åkte enda upp till Umåker och tog en trippel med sina tre russ på deras heldag. Med sig upp i hästlastbilen hade hon H.G.Loreen, Zahlma och L.A.Knock Out med sig.
Stort GRATTIS till segrarna.
Resultat
Rommeekipaige på Bollnäs den 7 maj
Här hade vi två ekipaige som startade i ett ponnylopp i samband med stortravet på Bollnäs. Nikita Trot med Sara Wartenberg tog en fin 4:de plats och Stubbs Poison med Lina Björk blev oplacerade.
Stort GRATTIS till placering.
Resultat
Rommeekipaige på Rättvik den 6 maj
Ett ponnylopp på stortravet. Här hade vi 5 ekipaige från Romme bland de 7 startande. Mimas Disney med Lina Björk i sulkyn drog det vassaste strået och tog en fin seger före Hugo III och Michelle Johansson som blev 2:a. Sen kom Gransjöns Kandy 3:a med Palina Palm och 4:de platsen tog Rågsvedens Jacala med Wilma Bergström i sulkyn. Tyvärr så blev Gransjöns Roxanna och Alica Boberg diskade då de ville trava fortare än va benen kunde.
Stort GRATTIS till segern och era fina placeringar.
Resultat
Rommeekipage på Bergsåker den 5 maj
Bergsåker körde två ponnylopp. Först ut var Wild August  med Malin Lindqvist i sulkyn och de tog en fin hedrande 2:a på nya rekordet 2.44.5. I andra loppet hade vi även Malin Lindqvist där med Never Stop som tog en fin 5:e plats. Sävrarps Ztar var med i samma lopp och blev oplacerad med My L Eriksson i sulkyn.
Stort Grattis till segern och övriga placeringar och nya rekord.
Resultat
Den 1 maj hade vi några startande
Rommeekipage som tävlade på Färjestad.


Lopp 1 hade vi Bonfire med Emeli Eriksson i sulkyn som tog en fin 3:de plats. Lopp 2 ville inte Allgunnens Fanta vara sämre och även de tog en 3:de plats på nya rekordet 2.12.0 med Rättvikskusken Sofie Unger i sulkyn. Här i lopp 4 tog Sävrarps Ztar med Solvallakusken Ebba Söderström deras tredje raka seger på nya rekordet 2.07.7. Lopp 5. Här debuterade Nordanåkers Egon och tog en seger redan i första starten med Emeli Eriksson i sulkyn på fina tiden 3.11.9. 
Lopp 7 tog Lasses Lillstina en 6:e plats med Emeli Eriksson. I lopp 13 tog Pros Minolta med rättvikskusken Sofie Unger en 3:de plats på nya rekordet 1:50:0.
Stort Grattis till era segrar och placeringar och nya rekord.

Resultat​​​​​​​
Storslam på Hagmyren
den 30 april för Rommeekipagen.


Malin och Sara startade med sina ponnyer i Roger N Olssons Minneslopp där de tog segern och andraplatsen på samma totala tid. Men Tsara och Malin Westman drog det längsta strået och tog en seger på nya rekordet 1.56.7 och Nikita Trot och Sara Wartenberg blev 2:a. Även de tog ett nytt rekord på 1.59.4 och kom för första gången under 2-minutersgränsen.
Stort GRATTIS till segern och 2:a platsen och era nya fina rekord.

Resultat
Rågsvedens Jacala med Wilma Bergström i sulkyn efter deras första seger i karriären. Rågsvedens Jacala med Wilma Bergström i sulkyn efter deras första seger i karriären.

Den 17 april på Rättvikstravet hade vi Rommeekipage i samtliga 11 lopp med fina framgångar.

Ett stort GRATTIS till Wilma Bergström som styrde Rågsvedens Jacala till sin första seger i karriären på deras åttonde start tillsammans.


I lopp 1 tog Mad Max - Michelle Johansson en 2:a plats före 
Månstorps Quatro - Destiney Cromnow som blev 3:a.
Lopp 2 Kom Nikita trot 3:a efter sin mammaledighet och tog ett
nytt rekord på 2.01.3 med Sara Wartenberg i sulkyn. Inte långt
efter kom Stubbs Poison - Lina Björk in på en 4:de plats.
Lopp 3 Wilma Bergström styrde sin Rågsvedens Jacala till sin första seger i karriären. Mimas Disney - Lina Björk tog en 3:de plats och
Hugo III - Michelle Johansson hade inte riktigt koll på benen och
blev tyvärr diskade.
I lopp 4 ville Vikas Ross - Hannah Gustavsson och Kumura - Elin Persson trava fortare än vad benen kunde bära för dom och blev tyvärr diskade för galopp.
Lopp 5 tog H.G. Loreen - Hannah Gustavsson en 2:a plats på fina
tiden 2.10.9 i första starten. Allgunnens Fanta kom 3:a med rättvikskusken Sofie Unger på nya rekordet 2.13.2. 
Torpets Alma - Mikaela Bergström blev oplacerade men fick med
sig ett nytt rekord även de på nya tiden 2.24.0.
Lopp 6 tog Ascot II - Cassandra Herrmann  en 6:e plats och 
Bonfire - Emeli Eriksson blev 7:a. Sen hade vi några ponnyer
som trodde de var på galopptävling och blev tyvärr diskade.
De var Wincent Wega - Palina Palm, Gransjöns Roxanna - Alicia Boberg, Mad Max - Michelle Johansson och Mimas Disney - Lina Björk.
Hoppas det går bättre för eran nästa start.
Lopp 7  Här tog Sävrarps Ztar en seger med solvallakusken
Ebba A Söderström på nya rekordet 2.08.9. Nikita Trot - Sara Wartenberg tog en till 3:de plats och Elin Persson med Kumara
tog en 6:e plats. Wilda Wilma - Saga Axelsson hade inte koll på
benen och blev tyvärr diskade.
I lopp 8 Hade vi bara ett rommeekipage och de var Pros Minolta som tog en fin 3:de plats med rättvikskusken Sofie Unger.
Lopp 9 Här segrade Tsara med sin kusk Malin Westman med ett nytt rekord på 1.57.7. Stubbs Poison - Lina Björk tog en fin 3:e plats.
Lopp 10 tog Sjöbrisens Dunder en seger med Alicia Boberg i sulkyn. Lasses Lillstina - Emeli Eriksson blev 4:a Trolleby Melon - Michelle Johanssson blev oplacerade.
Lopp 11 Här kom rommeekipagen in på rad. Först in i mål kom 
Hugo III - Michelle Johansson på en 2:a plats sedan kom
Jack Sparrow - Palina Palm 3:a och Rågsvedens Jacala - Wilma Bergström 4:a Gransjöns Kandy - Alicia Boberg hade hittat galoppskorna och blev tyvärr diskade.

Stort GRATTIS till segrarna alla prisplacerade och övriga startande.

Resultat

Ansta Farm & Racings lopp (Hans Halvarsson)
Den 10april i samband med stora travet på Romme körde Dala Ponnytravklubb sitt andra insprängda lopp.
Ett stort TACK till familjen Hans Halvarsson som
sponsrade med deras företag Ansta Farm & Racing.
Bland de 6 startande russen var det Zahlma och Hannah Gustavsson som fick segerdefilera i deras första start tillsammans med ett nytt rekord på 2.04.0. 2.a och 3:a blev syskonen Elin Wetterholm och Madelene Wetterholm med Molly Leaf (2:a) och Douglas Leaf (3:a). Även Molly Leaf fick nytt rekord på 2.12.2. 4:a blev Travskolan Rommes Ponny Bambu med kusken sofie karlsson. Batens C.H. oxå från Travskolan Romme blev oplacerad med Miranda Axelsson i sulkyn. Tyvärr blev Wilda Wilma och Saga Axelsson diskade då de ville trava fortare än vad benen ville bära.
Stort GRATTIS till segraren
och alla prisplacerade och övriga startande.
Startande medlemmar på Gävle
Den 9 april hade vi flera startande från klubben på Gävles heldag. Hannah Gustavsson slog till med två nya svenska rekord redan i årsdebuten. Undra hur denna säsong ska sluta för de?
Allgunnens Fanta tog sin första seger i karriären på tiden 2.19.7 med sin kusk Sofie Unger. L.A. Knock Out tog en seger med nya svenska rekordet på 1.49.2 med Hannah Gustavsson i Sulkyn. Hon tog även en seger med Måntorps Quatro och även där ett nytt svenskt rekord på tiden 2.12.2. Mad Max och Michelle Johansson tog en fin 2:a plats på tiden 2.51.6 Wilma Bergström tog en fin 3;de plats med sin Rågsvedens Jacala på fina tiden 2.57.0. Andra startande var Torpets Alma - Mikaela Bergström, Pros Minolta - Sofie Unger och Rågsvedens Jacala - Wilma Bergström som blev oplacerade. Sen hade vi några startande som ville trava mycket fortare än va benen ville och de var Måntorps Quatro - Destiney, Tsara - Mikaela Bergström, Hugo III - Michelle Johansson och Mimas Disney - Michelle Johansson
Resultatlistor ⇒ Klicka Här
Startande medlemmar på Bergsåker
Den 3 april hade vi två tävlande ekipage till start på Bergsåker från Romme på deras heldag. Malin och Eric Lindqvist hade med sig
Winst och Wild August.
Winst och Malin tog en fin 3:de plats på tiden 2.01.3
Wild August och Eric blev oplacerade på fina tiden 2.58.4
Resultatlistor ⇒ Klicka här
Pullert´s lopp
Fredag den 18 mars i samband med stora travet körde vi årets första insprängda lopp. Stort TACK till Pullert som sponsrade loppet. 
Det blev ett fint och välutfört lopp där segern gick till hemmaekipaget Hugo III med Michelle Johansson i sulkyn med nya rekordet 2.39.8. 2:a blev Mad Max med Elin Persson på nya rekordet 2.41.2. 3:a blev Jack Sparrow med Palina Palm med nytt rekord även för dem på tiden 2.47.8. Stort GRATTIS till segraren alla prisplacerade och övriga startande.
Resultatlista
Stort GRATTIS Hannah Gustavsson
Grattis Hannah Gustavsson som har fått fina utmärkelser för sina fina prestationer för 2015 års säsong på bananorna runt om i landet.
Måntorps Quatro blev årets Häst 2015 på stora travgalan på Romme
I samand med alla möten hos SPTF
den 19&20 mars så delades dessa priser ut på deras gala.
LA Knock Out Årets tre åring
Come Clarity Årets Fyraåring
Måntorps Quatro årets Fyraåring, årets kat A ponny
samt Runbyholms vandringspris.
Även Golda Apache och Vikas Ross var nominerade till galan